חזה עוף בסגנון שישליק עם שלושה מצרכים בלבד

אם בא לכם לפרגן לעצמכם מנה טריה וחמה, עם יחוח משגע של על האש וטעם של שישליק, תנסו את המתכון המדהים הזה

חזה עוף בסגנון שישליק עם שלושה מצרכים בלבד
חזה עוף בסגנון שישליק צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • חזה עוף
  • מלח
  • תבלין שווארמה / תבלין על האש
  • מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. חותכים את חזה העוף לפרוסות מעט עבות. (יותר עבות משניצלים) או לקוביות בסגנון שישליק
  2. ממליחים ומוסיפים תבלין שווארמה.
  3. משמנים מעט מחבת ומחממים, מניחים את פרוסות החזה על על השמן החם.
  4. ניתן להשחיל את הפרוסות על שיפודי מתכת ואז להניח על המחבת לשדרוג המנה.
  5. מטגנים כ-2 וחצי דקות מכל צד ומורידים לנייר סופג. (מוודאים בעזרת מזלג שהחלק הפנימי לא חי)
  6. אוכלים חם וטרי!

בתיאבון!

למתכונים נוספים היכנסו לאתר:

 צבע אדום

art