נוטף מבפנים, קריספי מבחוץ: לחם מטוגן במילוי גבינות

לחם מגולגל עם גבינות מבפנים ופירורי לחם מבחוץ, לביס מנצח!

נוטף מבפנים, קריספי מבחוץ: לחם מטוגן במילוי גבינות
לחם מטוגן במילוי גבינות צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 6 פרוסות לחם ללא הקשה
  • 2 ביצים
  • 2 כוסות פירורי לחם זהובים
  • למילוי: גבינת מוצרלה, גבינה צהובה מגורדת, קוטג'.

אופן ההכנה:

  1. מניחים במרכז הלחם מהגבינות, מגלגלים וטובלים בביצה ואז בפירורי לחם.
  2. מניחים במחבת עם שמן רותח כשהחלק של הסגירה כלפי מטה.
  3. לאחר כדקה מסובבים את הרול ולטיגון מכל הכיוונים.
  4. עובדים על איש בינונית – נמוכה למניעת השחמה יתרה.
  5. מעבירים לרשת מיוחדת לטיגונים או לצלחת ואוכלים חם לצד סלט ירקות.

בתיאבון!

​​​​​​​למתכונים נוספים היכנסו לאתר:

 צבע אדום

art