נוטף מבפנים, קריספי מבחוץ: לחם מטוגן במילוי גבינות
לחם מגולגל עם גבינות מבפנים ופירורי לחם מבחוץ, לביס מנצח!
לחם מטוגן במילוי גבינות צילום: שאטרסטוק
מצרכים:
- 6 פרוסות לחם ללא הקשה
- 2 ביצים
- 2 כוסות פירורי לחם זהובים
- למילוי: גבינת מוצרלה, גבינה צהובה מגורדת, קוטג'.
אופן ההכנה:
- מניחים במרכז הלחם מהגבינות, מגלגלים וטובלים בביצה ואז בפירורי לחם.
- מניחים במחבת עם שמן רותח כשהחלק של הסגירה כלפי מטה.
- לאחר כדקה מסובבים את הרול ולטיגון מכל הכיוונים.
- עובדים על איש בינונית – נמוכה למניעת השחמה יתרה.
- מעבירים לרשת מיוחדת לטיגונים או לצלחת ואוכלים חם לצד סלט ירקות.
בתיאבון!
למתכונים נוספים היכנסו לאתר:
