מתכון לקרפצ'יו סלק עם קוביות בולגרית בתיבול משגע
מנה קלה, צבעונית ומרשימה להגשה – קרפצ'יו סלק עם קוביות גבינה בולגרית ואגוזי מלך, בתיבול מתוק-חמוץ עם נגיעה חריפה. השילוב של ירוקים טריים, גבינה ותיבול בלסמי יוצר מנה חגיגית ומרעננת. מתאימה כתוספת לארוחה חלבית, לפתיחה מרשימה או כנשנוש בריא
קרפצ'יו סלק צילום: נועם זיגדון
מתכון לקרפצ'יו סלק עם קוביות בולגרית בתיבול משגע / נועם זיגדון
המצרכים לקרפצ'יו סלק עם קוביות בולגרית בתיבול משגע:
- 5 סלקים מבושלים ופרוסים דק
- גבינה בולגרית
- אגוזי מלך קצוצים
- עירית/עלי רוקט/ נענע בזיליקום. ...
- פלפל צ'ילי חריף
לתיבול:
- חומץ בלסמי
- סילאן/דבש
- שמן זית
- פלפל שחור
- מלח
אופן ההכנה לקרפצ'יו סלק עם קוביות בולגרית בתיבול משגע:
- מסדרים בצלחת את פרוסות הסלק המבושל
- מפזרים מעל את יתר המצרכים, מזלפים מעל את מצרכי התיבול ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
