שניצלונים בייתים, קריספיים וממכרים

מה יותר טעים ומפנק משניצל רותח מהמחבת? שניצלוני עוף קטנים וקריספיים איכותיים וחמים! קחו מתכון פשוט שתמיד עושה את העבודה!

שניצלונים בייתים, קריספיים וממכרים
שניצלונים צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 1.5 ק"ג חזה עוף פרוס לנתחים קטנים
  • שמן לטיגון עמוק

לציפוי: 

  • 2 ביצים
  • כוס קמח
  • כף גדושה מיונז
  • פירורית זהב

נוספים: רשת שניצלים, תבנית עם נייר סופג

אופן ההכנה:

מחממים שמן במחבת על אש גבוהה.

בקערה אחת מערבבים את הביצים עם המיונז ומעט מים.

מכניסים פנינה כמות של נתחי חזה עוף לטבילה עמוקה.

מעבירים לצלחת עם קמח ומייד מעבירים לצלחת עם פירורי הלחם לעיטוף מכל הכיוונים.

מכניסים לשמן הרותח ומנמיכים לאש בינונית (אפשר להגביר לפי הצורך).

נותנים טיגון של כ-2 דקות מכל כיוון ומורידים לרשת לקבלת מרקם קאנצ'י או לתבנית עם נייר סופג.

​​​​​​​למתכונים נוספים היכנסו לאתר:

 צבע אדום

art