זה בדיוק הזמן לפטריות מטוגנות עם ציפוי קריספי

חטיף מדהים ומפנק כל כך להגיש בתחילת הארוחה או לצידה - מפטריות שלימות מצופות בציפוי פירורי לחם - קריספי, חם ופותח את התיאבון

זה בדיוק הזמן לפטריות מטוגנות עם ציפוי קריספי
פטריות מטוגנות בציפוי קריספי צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 2 חבילות של פטריות טריות שלימות
  • כפית מלח, חצי כפית צ'ילי גרוס, כפית פפריקה, 1/2 כפית תבלין שום
  • כוס קמח
  • כוס מים

לציפוי: 

  • פירורי לחם מוזהבים
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

  1. מייבשים את הפטריות
  2. בצלחת מערבבים כוס מים עם התבלינים ומוסיפים את הקמח, מערבבים ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  3. לאחר מכן טובלים את הפטריות בשלימותן בתערובת המים והקמח
  4. ומעבירים לציפוי בפירורי לחם
  5. מעבירים לטיגון במחבת עם שמן עמוק רותח עד שהפטריות מקבלות ציפוי קריספי.
  6. מוציאים ומעבירים לרשת
  7. מומלץ במיוחד ליד מתבל של מיונז מעורב עם חרדל או קטשופ.

בתיאבון!

למתכונים נוספים היכנסו לאתר:

 צבע אדום

art