מתכון לפסטה ברוטב רוזההמצרכים לפסטה ברוטב רוזה:1 שקית פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן ומסוננת.1 בצל קטן קצוץ2 שיני שום כתוש1 מיכל שמנת לבישול5 עגבניות בשלות וקלופות1 כף רסק עגבניות1 כפית סוכר1/4 כוס יין לבן - לא חובה אגוז מוסקטבזיליקום טריפלפל שחורמלחשמן זיתאופן ההכנה לפסטה ברוטב רוזה:מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפותמוסיפים את העגבניות והשום ומבשלים עד לצמצום הנוזלים, מוסיפים את הרסק, השמנת לבישול, היין והבזיליקום ומתבלים.מבשלים במשך כ-10 דקות ומוסיפים לפסטה המבושלת.מפזרים מלמעלה גבינה בולגרית / פרמז'ן / צהובה מגורדת.בהצלחה רבה ובתאבוןהמתכון מאת: נועם זיגדוןבחדרי חרדים